Ook Youri Koelewijn en Jasper Beekhuis verlengen contract

Ook Youri Koelewijn en Jasper Beekhuis blijven langer verbonden aan SV Spakenburg. De twee 21-jarige neven hebben eveneens hun contract verlengd, waardoor de twee eigen jongens langer in het mooie Blauwe shirt blijven te bewonderen.

Youri Koelewijn is pas 21 jaar, maar maakte 4 jaar geleden al zijn debuut voor SV Spakenburg. De technisch vaardige middenvelder mocht op 17 december 2016 namelijk zijn officiële debuut in het eerste elftal maken als invaller tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Barendrecht in de Tweede Divisie. Inmiddels staat de teller voort Youri op 89 officiële wedstrijden voor SV Spakenburg, waarin hij 2 keer wist te scoren. Dit seizoen is hij een onbetwiste basisspeler. In de tot nu toe 6 gespeelde competitieduels stond Youri in de startopstelling.

Jasper Beekhuis heeft inmiddels 53 officiële wedstrijden in de benen voor SV Spakenburg, waarin hij een keer het net wist te vinden. De aanvallend ingestelde rechterverdediger maakte op 28 oktober 2017 zijn debuut als invaller in de met 6-1 gewonnen wedstrijd tegen Magreb’90. Dit seizoen heeft Jasper nog weinig minuten gemaakt (alleen tegen Kozakken Boys) vanwege een zware enkelblessure.

De technische commissie is blij dat het ook deze twee eigen jongens langer kan binden. “Youri blijft zich goed ontwikkelen en loopt dit seizoen opnieuw lekker te ballen. Hij is een vaste basiskracht en laat zien dat de rek er bij hem nog lang niet uit is. Met zijn uitstekende techniek is hij een fijne speler om te zien voetballen.” Ook over het aanblijven van Jasper is de technische commissie content. “Jasper heeft de laatste jaren laten zien een uitstekende verdediger te zijn. Met zijn aanvallende vermogen bestrijkt hij de gehele rechterkant. Helaas heeft Jasper dit seizoen nog weinig gespeeld, vanwege een zware enkelblessure. Maar we verwachten dat hij na de winterstop – als het seizoen weer begint – weer de nodige speelminuten kan gaan maken.”

Als vereniging zijn we trots dat na Hero van Lopik, ook Youri en Jasper als eigen jongens langer actief blijven op hun Blauwe zijde van de Westmaat.

Leave a Reply