Schoonderbeek Bouw nieuwe hoofdsponsor van SV Spakenburg

Schoonderbeek Bouw is de nieuwe hoofdsponsor van SV Spakenburg. Het middelgrote bouwbedrijf uit Amersfoort heeft zich voor minimaal een jaar aan de Blauwen verbonden. Het bestuur van SV Spakenburg is trots dat dit mooie, groeiende bedrijf het hoofdsponsorschap op zich heeft genomen.

Schoonderbeek Bouw richt zich op verschillende disciplines binnen de bouw. Zo houdt het bedrijf van directeur Edwin Schoonderbeek zich bezig met projectontwikkeling door het gehele land en is het in Midden-Nederland actief met grootschalig onderhoud, woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. In Spakenburg heeft Schoonderbeek onder meer de verbouw en inrichting gedaan rond de uitbreiding van Museum Spakenburg in 2008. Recent is het hoogste punt bereikt bij de bouw van 61 nieuwe sociale huurwoningen op de Stationslocatie in Vathorst, waar Schoonderbeek ook actief bij betrokken is. Het is slechts één voorbeeld van de vele projecten die het bedrijf momenteel uitvoert.

Het bouwbedrijf is in 1924 opgericht en de afgelopen decennia heeft het familiebedrijf een sterke groei doorgemaakt. Onder meer doordat de bouwprojecten uit eigen projectontwikkeling een stevige basis onder Schoonderbeek hebben gelegd. En nu met het zetten van een handtekening onder het sponsorcontract is een goede basis gelegd voor een mooie samenwerking tussen Schoonderbeek Bouw en SV Spakenburg. Het sponsorschap past in de maatschappelijke ambities van het Amersfoortse bedrijf, dat onder meer al jarenlang hoofdsponsor is van voetbalvereniging Roda’46 uit Leusden en de waterpoloafdeling van ZPC Amersfoort. Daarnaast heeft Schoonderbeek zich als hoofdsponsor verbonden aan de Harry Hamstra Cup, het bekende voorbereidingstoernooi bij Sparta Nijkerk.

Goede klik

Na eerder billboard-sponsor bij SV Spakenburg te zijn geweest, maakt Schoonderbeek Bouw nu dus de stap naar het hoofdsponsorschap. “We hebben goede gesprekken met SV Spakenburg gevoerd en al snel kwamen we tot de conclusie dat er een goede klik is”, zegt Miranda Schoonderbeek namens de directie van het bouwbedrijf. “We zijn beide ambitieus en vinden het mooi om onze naam te kunnen verbinden aan zo’n prachtige club als SV Spakenburg.” Daarbij geeft ze direct aan dat de Blauwen niet de enige vereniging is die ze sponsoren. “Nee, in de regio sponsoren we enorm veel sportclubs. We zien dat als onze maatschappelijke taak; als het goed met je bedrijf gaat, is het mooi als je dat kunt delen met anderen. Wij doen dat onder meer in de vorm van sponsoring. Uiteraard is ons doel ook om onze naamsbekendheid te vergroten. Niet alleen in het dorp Spakenburg, maar ook landelijk.”

Voorbeeld van ‘samen werken, samen bouwen’

Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg: “We zijn bijzonder blij dat we in Schoonderbeek Bouw een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden als opvolger van Boboli, dat liefst acht jaar lang hoofsponsor van onze club is geweest. Het hoofdsponsorschap van Schoonderbeek is een goed voorbeeld van ‘Samen werken, samen bouwen’. Het is een mooi bedrijf uit onze regio, dat landelijk opereert met een no-nonsense cultuur en graag de handen uit de mouwen steekt. Die mentaliteit past uitstekend bij onze club. Alhoewel een contract voor een jaar is getekend, hebben zowel Schoonderbeek als SV Spakenburg de intentie een langdurig partnerschap aan te gaan, omdat duidelijk is geworden dat de ambities van Schoonderbeek en SV Spakenburg overeenkomen.”

We heten Schoonderbeek Bouw, de medewerkers en de relaties van dit mooie bouwbedrijf van harte welkom bij SV Spakenburg. En uiteraard wensen we hen, al onze andere sponsoren en onze supporters komend seizoen veel mooie momenten toe op de Blauwe zijde van de Westmaat.

Leave a Reply