Argjend Selimi vertrekt bij SV Spakenburg

Argjend Selimi gaat in de komende winterstop op zoek naar een nieuwe uitdaging. In goed onderling overleg met de technische commissie van SV Spakenburg is het contract van de aanvaller ontbonden. Daarmee is de weg vrijgekomen voor de 24-jarige speler om bij een andere vereniging zijn sportieve ambities vorm te geven.

Dit seizoen heeft Argjend Selimi nog niet bij de wedstrijdselectie gezeten van onze hoofdmacht. En de speler verwacht dat de kans op speelminuten in de komende periode eveneens gering zal zijn. “Dat vind ik erg jammer, omdat ik met veel enthousiasme aan de voorbereiding ben begonnen”, zegt de Spakenburger. “De trainer maakt echter keuzes waarin geen rol voor mij lijkt weggelegd. Dat is uiteraard zijn goed recht.”

Argjend speelt nu zijn wedstrijden in het tweede elftal van SV Spakenburg, maar wil graag op een zo’n hoog mogelijk niveau blijven spelen. “Dat begrijpen we en daarom hebben we in goed onderling overleg besloten om het contract te ontbinden”, aldus de technische commissie van SV Spakenburg. “Daardoor kan Argjend op zoek naar een nieuwe voetbalclub waar hij meer kans heeft op speelminuten in de hoofdmacht.”

Argjend heeft 33 wedstrijden voor de Blauwen gespeeld in de Tweede Divisie, waarin hij zes keer heeft gescoord. Daarnaast vond hij één keer het net in de KNVB Beker.

We wensen Argjend veel succes bij het vinden van een andere mooie voetbalvereniging en wensen hem veel sportief succes.

Leave a Reply