Boy van de Beek van De Treffers naar SV Spakenburg

Boy van de Beek speelt volgend seizoen voor SV Spakenburg. De 27-jarige aanvallende middenvelder en aanvoerder van De Treffers heeft een eenjarig contract getekend bij de Blauwen.

Boy van de Beek heeft zijn voetballende jeugd grotendeels doorgebracht bij N.E.C. Nijmegen. De geboren Nijmegenaar kwam daarna onder andere uit voor VV Germania, VV Alverna en na enkele jaren bij Achilles’29 maakte hij in 2018 de overstap naar De Treffers. Met Achilles’29 heeft Boy in de Eerste Divisie gespeeld onder leiding van hoofdtrainer Eric Meijers, waar hij komend seizoen dus wederom mee mag werken.

De 1,85 meter lange middenvelder eindigde vorig seizoen met De Treffers op de negende plaats in de Tweede Divisie. In de 24 gespeelde wedstrijden was Boy goed voor vijf doelpunten en liefst twaalf assists. Dit seizoen wist de aanvoerder van Groesbeekse formatie in vijf duels één keer het net te vinden en één assist te leveren.

Na het verlengen van de contracten van enkele huidige spelers bij de Blauwen, is de technische commissie blij dat het met Boy van de Beek een eerste gerichte versterking heeft weten te bewerkstelligen. “Boy is een multifunctionele speler die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan. Hij wilde graag de overstap maken naar de Blauwen, om mee te gaan doen om de prijzen in de Tweede Divisie.” De technische commissie is onder de indruk van de voetballende capaciteiten van de middenvelder. “Hij heeft een uitstekende trap, levert veel assists en pikt met regelmaat zijn doelpunten mee. Daarnaast is hij uit het goede voetballende hout gesneden met een uitstekende mentaliteit. Kortom, we denken dat Boy goed bij onze club past en kijken er dan ook naar uit om hem volgend seizoen in ons mooie Blauwe shirt te zien spelen.”

Namens de vereniging heten we Boy van harte welkom bij onze mooie club. En uiteraard wensen we hem dit seizoen nog veel succes met De Treffers.

Leave a Reply