Diego Snepvangers nieuwe versterking voor SV Spakenburg

SV Spakenburg heeft zich voor dit seizoen versterkt met Diego Snepvangers. De 22-jarige vleugelaanvaller komt over van NAC Breda, dat hem de afgelopen twee seizoenen heeft verhuurd aan Helmond Sport. Na het recente vertrek van Roy Castien en eerder van Kevin Sterling is SV Spakenburg blij met deze extra aanvallende impuls.

Diego Snepvangers heeft zijn jeugdopleiding doorgebracht bij NAC Breda. De afgelopen twee seizoenen heeft de linksbenige vleugelaanvaller gespeeld voor Helmond Sport, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In het afgelopen seizoen kwam hij tot 19 optredens voor de formatie uit Helmond, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 2 assists. Behalve op de linkerflank kan de 22-jarige speler ook uit de voeten op de rechterflank en op de 10-positie.

De technische commissie van SV Spakenburg is blij met de komst van Diego naar de Blauwe zijde van de Westmaat. “Na het recente vertrek van Roy Castien en eerder van Kevin Sterling zijn we aan de rechterkant wat onderbezet geraakt. Uiteraard hebben we ook gekeken om elders onze selectie te versterken, maar zowel op het middenveld als verdedigend zitten we redelijk ruim in ons ‘jasje’.” De technische commissie van de Blauwen typeert Diego als een rappe aanvaller die zowel met links als rechts een goede voorzet in de benen heeft. “Hij komt graag vanaf de zijkant, heeft een individuele actie in huis en is vrije trappenspecialist.”

Namens de vereniging heten we Diego van harte welkom bij de Blauwen. En we wensen hem veel plezier en succes toe dit seizoen bij SV Spalenburg.

Leave a Reply