Doelman Jauke Beekhuis verlengt contract

De technische commissie van SV Spakenburg en Jauke Beekhuis zijn een eenjarige contractverlenging overeengekomen. De 21-jarige keeper begint daardoor volgend seizoen aan zijn tweede jaar in de A-selectie van de Blauwen.

Jauke Beekhuis speelt al z’n leven lang voor SV Spakenburg en is zoon van oud-eerste elftalspeler Tijmen Beekhuis, die komend najaar de rol van secretaris overneemt van Gert van Dijk. Begin dit jaar heeft Jauke zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van SV Spakenburg, tijdens het trainingskamp in Marbella. In de gewonnen oefenwedstrijd tegen SDC Putten (5-2) wist hij zijn debuut onder de lat op te luisteren met een doelpunt, door een strafschop feilloos binnen te schieten.

Met de contractverlenging van Jauke is het keepersbestand voor komend seizoen compleet. Leon ter Wielen (31) – afgelopen jaren de onbetwiste nummer één onder de lat – zal aan zijn vierde seizoen beginnen bij de Blauwen. Verder heeft keeperstrainer Remko van Lopik de beschikking over Menno Heus. De 24-jarige Amersfoorter is overgekomen van FC Lienden en zal de strijd voor een plek onder de lat aan moeten gaan met Leon ter Wielen .

Namens de vereniging feliciteren we Jauke met zijn contractverlenging en wensen hem komend seizoen veel plezier en succes toe.

Leave a Reply