Kevin Sterling maakt ook overstap naar TEC

Na twee seizoenen voor SV Spakenburg gespeeld te hebben, vervolgt Kevin Sterling zijn voetballoopbaan bij TEC. De rappe aanvaller maakt net als Mike Vreekamp en Tom van der Neut de stap naar de Tielse formatie die volgend seizoen eveneens in de Tweede Divisie uitkomt.

De 28-jarige Kevin Sterling heeft bij de technische commissie van SV Spakenburg aangegeven dat hij graag een nieuwe sportieve uitdaging wil aangaan, ondanks het feit dat nog een contract voor komend seizoen had.  Die uitdaging heeft Kevin in Tiel gevonden, waar hij gaat spelen voor TEC. De keuze voor die club is mede gebaseerd op het feit dat hij graag samen wil blijven spelen met Mike Vreekamp en Tom van der Neut die eerder de overstap naar TEC bekend hebben gemaakt. De technische commissie van de Blauwen respecteert de keuze van Kevin en heeft inmiddels met TEC overeenstemming bereikt over de transfer.

Daarmee komt er voor Kevin een einde aan twee seizoenen bij de Blauwen, waar hij met veel plezier gespeeld heeft. In 58 duels heeft hij 10 doelpunten  gefabriceerd en hij was goed  voor 17 assists.

We danken Kevin voor zijn inzet voor de Blauwen en wensen hem volgend seizoen veel succes bij TEC.

Leave a Reply