Nico Kroonenberg en Luc Ruizendaal naar A-selectie

Komend seizoen maken twee eigen jongens de overstap naar de A-selectie van SV Spakenburg. Aanvaller Nico Kroonenberg en verdediger Luc Ruizendaal treden toe tot het keurkorps van onze vereniging.

De 19-jarige Nico Kroonenberg heeft een groot deel van zijn jeugd bij de Blauwen gespeeld. Na een periode bij Almere City FC is hij enkele jaren geleden weer teruggekeerd op het vertrouwde nest. Nico – zoon van bestuurslid Peter Kroonenberg – is een rasechte aanvaller die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan. Vorig seizoen was hij met 26 doelpunten topscorer van O19 en in het huidige – verkorte seizoen vanwege het coronavirus – stond de teller op 14 competitie- en bekertreffers in het tweede elftal.

Luc Ruizendaal – pas 17 jaar – maakt een stormachtige ontwikkeling door. De centrale verdediger van O19 heeft dit seizoen al regelmatig meegetraind met de A-selectie en heeft daarbij indruk gemaakt. Zowel hoofdtrainer Eric Meijers als assistent-trainer Toine Rorije zijn dusdanig enthousiast over de verrichtingen van Luc, dat ze hem graag toevoegen aan de A-selectie. Luc is de zoon van Sjaak Ruizendaal, die in het verleden ook deel heeft uitgemaakt van de A-selectie van de Blauwen.

Namens de vereniging feliciteren we Nico en Luc met deze mooie sportieve stap. En we wensen hen uiteraard veel succes komend seizoen in de A-selectie van SV Spakenburg.

Leave a Reply