Ook Frank Olijve verlengt contract bij de Blauwen

Opnieuw heeft SV Spakenburg in een vroeg stadium het contract van een sterkhouder weten te verlengen. Na Robin Eindhoven, Tim Brinkman en Koos Werkman, blijft ook Frank Olijve langer verbonden aan de Blauwen. De aanvoerder van SV Spakenburg heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Na 22 wedstrijden in de Eredivisie en 189 duels in de Eerste Divisie, is Frank Olijve begin dit seizoen neergestreken op de Blauwe zijde van de Westmaat. In zijn eerste seizoen bij SV Spakenburg heeft de 31-jarige middenvelder direct de aanvoerdersband gekregen van hoofdtrainer Eric Meijers, die vorige week zijn contract ook met een jaar heeft verlengd. Als verdedigende middenvelder is de goede start van dit seizoen mede op zijn conto te schrijven.

Frank is blij met het vertrouwen van de club en de contractverlenging. “We zijn erg goed aan het seizoen begonnen en ik ben blij dat ik aanvoerder mag zijn van dit mooie team. Er zit nog zo veel potentie in dit elftal. Hopelijk kunnen we dat in januari 2021 weer laten zien.” Ook de technische commissie van SV Spakenburg is uitermate tevreden dat met Frank wederom een van de sterkhouders van het huidige team langer voor de Blauwen actief blijft. “Frank is zo’n type speler die een ploeg altijd op sleeptouw neemt, vaak onopvallend heel belangrijk voor het elftal is, tactisch ijzersterk bewijst te zijn en aan de bal meestal de juiste dingen doet.” Dat hij in zijn eerste seizoen direct aanvoerder is geworden van de Blauwen, verbaast de technische commissie dan ook allerminst. “Frank is een verbinder, zowel binnen als buiten de lijnen. Daarnaast neemt hij de nodige ervaring mee vanuit het profvoetbal en past hij ook met zijn persoonlijke eigenschappen uitstekend bij onze vereniging.”

Namens de vereniging feliciteren we Frank van harte met zijn contractverlenging.

Leave a Reply