Robin Eindhoven verlengt contract bij de Blauwen

Robin Eindhoven is langer op de Blauwe zijde van de Westmaat te bewonderen. De 21-jarige spits heeft zijn contract met een jaar verlengd, met een optie voor een extra jaar.

Vorig jaar oktober kwam Robin Eindhoven over van Aris Limassol uit Cyprus. De 1,93 meter lange spits moest echter enige tijd wachten op zijn debuut bij de Blauwen, aangezien hij vanaf januari dit jaar pas speelgerechtigd was. In het verkorte vorige seizoen – vanwege coronamaatregelen – wist Robin in vier basisoptredens twee keer het net te vinden en een assist af te leveren. In de tot nu toe zes gespeelde competitiewedstrijden dit seizoen heeft hij vier treffers geproduceerd en voor één assist getekend. Hiermee trok hij zijn goede voorbereiding op dit seizoen door, want hierin wist hij liefst acht keer het net te vinden.

In de voorhoede van SV Spakenburg vormt hij dit seizoen een succesvol koppel met Floris van der Linden (drie doelpunten en een assist). Met zijn specifieke kwaliteiten – doelgerichtheid, scorend vermogen, snelheid en werklust – is Robin niet alleen een plaag voor elke verdediging, maar ook een lust voor het oog van elke voetballiefhebber.

De technische commissie van de Blauwen is dan ook zeer tevreden dat Robin langer verbonden blijft aan SV Spakenburg. En ook de spits is in zijn nopjes. “Ik voel veel vertrouwen, zowel van de technische staf als van mijn medespelers. We hebben een kwalitatief uitstekende groep en staf, waardoor we met met veel plezier en met succes op het veld staan. Ik ben dan ook blij dat ik langer bij de Blauwen mag spelen.”

Namens de vereniging feliciteren we Robin met zijn contractverlenging. We hopen hem en zijn teamgenoten snel weer op het voetbalveld te mogen bewonderen, nu de competitie wederom tijdelijk is stilgelegd vanwege coronamaatregelen.

Leave a Reply