Eerste Blauwe Ukkies dag zeer geslaagd!

Op zaterdag 6 juni bruiste het van de energie aan de Blauwe zijde van De Westmaat. De dag stond in het teken van de jeugd. De kinderen, zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 4 t/m 7 mochten op het hoofdveld van de Blauwen in de ochtend lekker voetballen. Onder de begeleiding van een groep enthousiaste trainers gingen zij aan de slag in verschillende spelvormen en werden er uiteraard ook wedstrijdjes gespeeld. Aan eten en drinken was ook gedacht. Na afloop (op de laatste Ukkie dag) krijgen alle deelnemers een diploma, medaille en zelfs een eigen voetbal!
Alles was op en top geregeld en ook de maatregelen vanwege corona waren goed getroffen. Zo konden ouders met een gerust hart hun kinderen laten genieten bij SV Spakenburg.
Er volgen nog meer dagen in de komende weken, want de hele maand juni staat bij de Blauwen in het teken van de jeugd. De eerstvolgende datum is zaterdag 13 juni en ook op 20 en 27 juni worden weer fantastische dagen voor de jeugd georganiseerd. De tijden zijn van 10:00 tot 11:00 uur. Uw zoon of dochter kan nog worden opgeven voor de komende drie dagen. Dit kan door een mail te sturen naar chris.roos@spakenburg.com of via: 0648015072 (Chris Roos).
Tot dan!

Leave a Reply