Ukkiesvoetbal bij Spakenburg in de hele maand juni

Op alle zaterdagen in juni (6, 13, 20 en 27 juni) organiseert SV Spakenburg weer Ukkiesvoetbal voor de jongste jeugd.

 

Ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus  zal S.V. Spakenburg kinderen, zowel jongens als meisjes uit geboortejaar 2013, 2014 of  2015, de mogelijkheid bieden om te ruiken aan het mooie spelletje dat voetbal heet. Onder begeleiding van echte jeugdtrainers en een aantal (voormalig) spelers van het 1e elftal zullen in circuitvorm verschillende voetbalspelvormen worden uitgevoerd. Het hoofdveld van Spakenburg zal van 10.00-11.00 uur wederom het decor zijn waar dit zich allemaal gaat afspelen.

Na afloop krijgt iedereen een Ukkiesdiploma, een medaille en een eigen voetbal. Besluit je na afloop ook lid te worden van onze mooie club, dan zal jeugd hoofdsponsor HAPAM je voorzien van een

SV Spakenburg tenue.

 

SV Spakenburg timmert flink aan de weg op jeugdgebied. Maurice Pot (Hoofd Jeugdopleiding) hierover: “Spakenburg heeft als doel dat iedere speler met veel plezier en blauwe voetbalbeleving zijn of haar top bereikt.  De club biedt een prachtig trainingsprogramma aan voor de jeugd van vijf tot negentien jaar. Binnen onze opleiding staan daarbij de 5 P’s centraal. Er wordt met veel Passie gewerkt vanuit een mooi Plan waarbij er natuurlijk ook veel Persoonlijke aandacht is. Samen bouwen we zo met veel Plezier aan een voetbalbolwerk voor onze jeugd met uiteindelijk prachtige Prestaties als eindresultaat.”

 

Vanwege maatregelen die we moeten nemen willen we graag weten hoeveel toppers we kunnen verwachten. Aanmelden van tevoren is dus VERPLICHT.

Graag naam en  geboortedatum van uw kind mailen naar chris.roos@spakenburg.com.

Na aanmelding krijgt iedereen een mail met ons plan van aanpak en maatregelen die we nemen, alles gaat in elk geval volgens de voorschriften van RIVM en de KNVB.

 

Enthousiast geworden? Kom die dagen dan naar de BLAUWE kant van de Westmaat.

Leave a Reply