Kerstpakket voor alle Blauwe vrijwilligers en functionarissen

Woensdag 2 december zijn weer tal van vrijwilligers van SV Spakenburg druk in de weer geweest om de bekende kerstpakketten klaar te maken. In onze sporthal De Stormvogel werden honderden dozen gevuld met ‘voor elk wat wils’. Juist in deze bijzondere tijd vindt het bestuur van SV Spakenburg het belangrijk om allen een hart onder de riem te steken door een stukje waardering uit te spreken en hen te bedanken voor alles wat zij voor onze club betekenen.

Uiteraard wel zelf ophalen a.u.b. (vanaf a.s. zaterdag)
Het is ondoenlijk om de kerstpakketten allemaal weg te brengen. Daarom hierbij het vriendelijke verzoek om je kerstpakket zelf te komen ophalen. Dit kan in de kantine, waarbij we rekening houden met de huidige maatregelen en gebruik maken van een vaste looproute.
De kerstpakketten zijn voorzien van een envelop met naam.

Wij bieden voor dit alles gelegenheid op de volgende dagen/tijden
Zaterdagmorgen 5 december van 9.00 – 13.00 uur
Dinsdagavond 8 december van 19.00 – 21.00 uur
Donderdagavond 10 december van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdagmorgen 12 december van 9.00 – 13.00 uur
Dinsdagavond 15 december van 19.00 – 21.00 uur
Donderdagavond 17 december van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdagmorgen 19 december van 9.00 – 13.00 uur

Er is zowel aan al onze vrijwilligers als aan al onze betaalde krachten gedacht, hieronder vallen bijvoorbeeld ook onze gecontracteerde (jeugd)trainers.

Aldus willen we een ieder binnen de club bedanken voor hun inzet!
Dus ……….. leiders, trainers, bestuursleden, leden wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, grensrechters, wedstrijdcoördinatoren, leden JAC, alle horecamedewerkers, sporthalbeheerders, medische staf, de verschillende commissieleden, mediamedewerkers, stewards, leiders zaal- en veldvoetbal,  fotografen, redactieleden, supportersclub, leden van verdienste, ereleden, kassamedewerkers, omroepers, onderhoudsdienst, enz., enz. en al die andere niet genoemde Blauwen met een warm hart voor onze vereniging ……………………………

Wij rekenen op uw medewerking door zelf even te komen, bedankt!

Leave a Reply