Sportpark de Westmaat

Ons prachtige sportpark is gelegen in het hart van Spakenburg, direct aan het Eemmeer. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij en in de nabije omgeving van het sportpark. Spakenburg heeft de beschikking over een viertal kunstgrasvelden, welke allemaal voorzien zijn van een lichtinstallatie waardoor er ook in de wintermaanden optimaal gevoetbald kan worden.

 

Izaak Veerman-tribune

De Blauwe zijde van De Westmaat is een prachtig sportcomplex met als grote blikvanger de Izaak Veerman-tribune, vernoemd naar de helaas in 2001 veels te vroeg overleden sponsor en supporter van SV Spakenburg.

De tribune telt drie verdiepingen en daarnaast bijna achthonderd zitplaatsen, veertien kleedkamers, een fysioruimte, keuken, een magazijn en archiefruimten van totaal 500 m2, een lift, een radiokamer, een sponsorhome van 200 m2, vier skyboxen en een ontvangstruimte van 60 m2. De vier skyboxen zijn een unicum in het Nederlandse amateurvoetbal.

 

Overdekte staantribune

De overdekte staantribune biedt plaats aan vijftienhonderd toeschouwers. Tijdens thuiswedstrijden van de hoofdmacht is dit de thuisbasis van ‘de harde kern’ van SV Spakenburg, De Havenside.

 

Sporthal de Stormvogel

Sinds het seizoen 2013/2014 heeft SV Spakenburg ook weer een zaalvoetbalafdeling. Voor deze teams is de Stormvogel de prachtige thuisbasis. Daarnaast dient de sporthal ook als evenementenhal, voor feestjes, het organiseren van beurzen etc. De sporthal draagt het ITS-symbool en is dus voor mensen met een lichamelijke beperking uitstekend toegankelijk.