JAC

De Jeugd Activiteiten Commissie

Iedere jonge blauwe voetballer droomt ervan om eens een penalty te schieten op een beroemde keeper, of een prijs te ontvangen uit de handen van hoofdtrainer Eric Meijers. Deze dromen kunnen werkelijkheid worden voor de pupillen van S.V. Spakenburg door middel van de activiteiten welke worden georganiseerd door ons, de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC).

 

Wat doen we?

Aan het begin van ieder seizoen wordt er een volledige jaarplanning gemaakt voor de activiteiten die het JAC organiseert. Activiteiten zoals de Sport & Spelshow, het Nieuwjaarszwemmen, een Fifa-toernooi, het 4×4 toernooi en het befaamde Pupillenkamp organiseren wij met plezier en voor het plezier.

Om alles op rolletjes te laten lopen, komen we regelmatig bij elkaar om de taken voor iedere activiteit te verdelen.

 

De motor is vrijwilligheid
“De motor is vrijwilligheid, de rest is saamhorigheid. Hierin spant de club de troon, You’ll never walk alone!”, is wat wordt gezongen in de Blue Symphony.

Zoals gezegd organiseren wij met ons plezier. Toch kunnen we niet alles alleen. Zo is het ook voor de JAC belangrijk dat er iedere activiteit vrijwilligers (ouders) ons helpen met bijvoorbeeld het leiden van een team of even helpt met opruimen. Kleine hand- en spandiensten maakt het veiliger voor de kids, wordt het goede voorbeeld gegeven en het wordt ook nog eens zeer gewaardeerd!­

Meer weten?

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van een activiteit of heb je een vraag? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar jacspakenburg@outlook.com of schiet één van ons aan.

De JAC-commissie bestaat uit: Henk Spaan (vz), Wijnand van Diermen, Mario de Graaf, Tony Offringa, Peter-Frans Schoonebeek, Ronald de Graaf, Raoul Hartog, Martin Hartog en Eric van Dijk