Club van 100

Word nu lid van de Club van 100

De Club van 100 is al jaren een begrip binnen de vereniging en biedt een stabiele inkomstenstroom ten behoeve van de jeugd van SV Spakenburg.

Voor slechts € 50,- per jaar kunt u lid worden van de Club van 100 van SV Spakenburg.
De laatste jaren is er weinig aandacht geschonken aan de werving van nieuwe leden en de eregalerij is verdwenen uit de kantine. Dit seizoen gaan we dit nieuw leven in blazen. Verder maken we een fantastische eregalerij en plaatsen deze op een prominente plek in de kantine.

De Club van 100 heeft nog steeds 75 trouwe leden, maar dit aantal willen we zo snel mogelijk vergroten door actief te gaan werven. De komende tijd proberen we zoveel mogelijk blauwen bij de Club van 100 aan te laten sluiten.

De opbrengsten van de Club van 100 zijn volledig ten gunste voor de verbetering van de faciliteiten voor de jeugd. Een korte opsomming van enkele projecten die zullen worden ondersteund zijn:

• Financiële ondersteuning activiteiten van de JAC (o.a. pupillenkamp)
• Trainingsmateriaal
• Nieuwe initiatieven ter verbetering van de jeugd (voetbalschool, voetbalclinics tijdens vakanties)

Via de Club van 100 willen wij de jeugd van SV Spakenburg een kwaliteitsimpuls
geven. Alle financiële ondersteuning kunnen wij goed gebruiken. Wij hebben uw steun hierbij nodig en willen u graag vragen lid te worden zodat uw naam kan worden bijgeschreven op onze eregalerij.

Bekijk hier de flyer
Wil u vervolgens lid worden, vul de flyer in en lever deze in bij SV Spakenburg, t.a.v. Gert van Dijk.