Ukkies voetbal groot succes!

Op alle zaterdagochtenden in juni hebben bij SV Spakenburg bij elkaar bijna 70 Ukkies genoten van de eerste kennismaking met de leuke voetbalsport en onze mooie vereniging. Ondanks de Corona beperkingen is het met passende maatregelen gelukt om onder professionele begeleiding de jongens en meisjes te leren dribbelen, pingelen en scoren! Afgelopen zaterdag was de feestelijke afsluiting waarbij ook alle spelers en trainers van het 1e elftal aanwezig waren om onze nieuwe blauwe toppers te begeleiden. Na afloop kreeg iedereen een Ukkies diploma, een medaille, een voetbal en een zak snoep.

SV Spakenburg kijkt terug op een zeer geslaagd Ukkies project wat zonder de hulp van de vele jeugdtrainers en overige vrijwilligers niet mogelijk was geweest. Onze dank gaat verder uit naar onze trotse jeugdsponsor HAPAM, supportersvereniging De Stormvogel, drukkerij de Bunschoter, Van den Hoogen Engineering voor het beschikbaar stellen van de ballen voor de Ukkies, en Warme Bakker Klaas Hartog voor de lekkere koek op alle zaterdagen!

Kinderen die niet hebben meegedaan, maar toch graag lid willen worden van onze mooie club kunnen nog steeds aangemeld worden via chris.roos@spakenburg.com

Ondanks de Corona beperkingen is het met passende maatregelen gelukt om onder professionele begeleiding de jongens en meisjes te leren dribbelen, pingelen en scoren!

Leave a Reply